ZVK Kaya’s Beringen - Real Noorderwijk 9 - 2Noorderwijk trok vrijdag naar eerste nationaler Beringen voor een plaats in de kwartfinale van beker van België. De hoop op een stunt zoals tegen Lommel-Wezel was de boodschap en een overvolle thuismatch als doel. Iedereen paraat bij Noorderwijk op spits Tom Dams na die kampt met een overbelasting van de spieren en zijn ploeg met krukken kwam aanmoedigen.Real Noorderwijk liet vanaf de eerste minuut zien dat het niet naar Beringen was gekomen om de kat uit de boom te kijken. Een strak en gemeten inzenden van aanwinst Raguragui naar Naalden die alleen voor de Beringse doelman kwam maar zwak besloot. Noorderwijk bleef het balbezit opeisen en had de wedstrijd in handen tot Kaya’s trainer er genoeg van had. Met één enkele sierlijke armbeweging en zonder veel woorden maakte hij zijn spelers duidelijk dat het genoeg was geweest met dat tweede klassertje en dat de Beringse tornado dringend op gang mocht komen. De thuisploeg wist direct hoe laat het was en het was al Beringen dat de klok sloeg. Na een eerste vrije trap mocht Nevelsteen zich al omdraaien. Staalhard naast de muur en 1-0 op het bord. Een minuutje later kon een 2de vrije trap voor Kaya’s nog net voor doel weggewerkt worden door Troonbeeckx. Maar dit was slechts uitstel van executie. Even later lullig balverlies van Raguragui en 2-0.Op de 10e minuut kon Nevelsteen tot drie keer toe de 3-0 voorkomen met een paar klasse saves, echter ook uitstel, slecht inspelen van Troonbeeckx en Stijn Nevelsteen alweer oog in oog met twee spitsen en een 3-0 stand. Minuut 13 hoekschop Kaya’s en 4-0.Menig Noorderwijk supporter zag de afstraffing in de maak en hunkerde naar de pauze met de bijhorende frisse pint. Richting kantine mochten ze echter nog 3 pijnlijke goals meepikken van Beringen.Na de pauze veranderde er niets aan het spelbeeld. Beringen kon door een uitermate zwakke prestatie van Real Noorderwijk zelfs uitlopen tot 9-0 ( op het einde met een reserveploeg ).Slechts toen de thuisploeg mee in slaap bleek te vallen met alle supporters en de Noorderwijk spelers, konden Paelinkx en Naalden nog een doelpuntje scoren. (eerredder ???) Real Noorderwijk speelde met Stijn Nevelsteen, Kevin Witvrouwen, Tim Wagemans, Paul Naalden, Rudy Plompen, Almir Duric, Andy Hermans, Mo Raguragui, Yonoi Paelinckx, Filip ‘t Seyen en Dave Troonbeeckx.